REFUGEES AID BCN: CAMPANYA SOLIDÀRIA PRO ELS REFUGIATS SIRIANS

Refugees Aid BCN ha iniciat una campanya de recollida de roba per enviar als refugiats sirians que estan als camps de Grècia. La campanya ha sigut tot un èxit i ara necessiten fer inventari  per poder enviar tot el recollit. Està previst que la propera setmana surtin ja dos camions cap al camp de refugiats d’Eidomeni.

L’Escola Arenal de Llevant ha decidit participar en aquesta fantàstica iniciativa cedint l’espai del menjador per poder fer aquesta tasca d’inventari. Aquest divendres de 18 a 20:30h i/o dissabte de 10 a 14:00h famílies, voluntaris i nens esteu convocats a l’escola per col·laborar. Només cal energia, bon humor i ganes d’ajudar per una bona causa.  I si algú té una furgoneta, podeu portar-la  divendres tarda per anar a buscar part de la roba a inventariar.

A més a més, divendres tarda l’associació farà una xerrada als nens i nenes de 5è i 6è de l’escola explicant la iniciativa, per tal de sensibilitzar-los amb les causes solidàries.

refugees

Refugees Aid Barcelona (https://www.facebook.com/refugeesaidbarcelona/?fref=ts) és una iniciativa solidària que neix arran de la mort del petit Aylan Kurdi en una platja de Turquia el passat 3 de setembre. El projecte va aconseguir mobilitzar milers de persones en només 24 hores.

La idea del projecte és  enviar als camps de refugiats sirians de Grècia roba d’hivern, articles de neteja i mantes de forma directa, és a dir, de persones a persones, evitant tot el possible els intermediaris en les trameses.

L’objectiu més immediat a dia d’avui és poder realitzar la primera tramesa de 3.000 caixes amb més de 20.000 articles.  Degut a logo-cooperacio-blancla quantitat de roba i articles rebuts mitjançant donacions, en aquests moments no necessiten més roba. Tot i que la idea és tornar a iniciar noves campanyes de donacions un cop puguin realitzar la primera tramesa.

Us esperem a tots els que vulgueu col·laborar, nens i grans, aquest divendres i/o dissabte a l’escola. Moltes gràcies.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria