MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR EN LA CAMPANYA SOLIDÀRIA PRO ELS REFUGIATS SIRIANS!

Moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries, grans i petits, sols i acompanyats, famílies senceres… a tots els que vàreu venir el passat divendres i dissabte a l’escola a col·laborar i fer que l’inventari d’objectes recollits en la campanya de Refugees Aid BCN en pro dels refugiats sirians fos tot un èxit.
Volem fer arribar el nostre més sincer agraïment també a l’escola que va participar també en aquesta campanya solidària cedint els seus espais per poder fer aquest important inventari (el darrer abans d’iniciar la tramesa de camions cap als camps de refugiats de Grècia).
Van ser dos dies molts emocionants i emotius, amb molta implicació de tots els participants, especialment dels més petits que van ajudar d’allò més: muntant les precioses caixes, que havien estat decorades pels nens participants en la Festa del Dibuix del museu Picasso de Barcelona , omplint-les de roba i altres objectes, portant-les al camió i fins i tot acabant-les de decorar amb dibuixos i emotius missatges.
Una jornada, sens dubte, d’allò més constructiva, igual que la xerrada que es va fer divendres tarda. L’equip de Refugees va quedar impressionat i va destacar l’interés dels nens i nenes de l’escola, el nivell de les seves preguntes i la seva facilitat per parlar en públic.
logo-cooperacio-blancUs deixem fantàstiques imatges de les jornades!                                                                             Comissió de Cooperació i Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria