VOLUNTARIS PEL PROJECTE PATI!

patBenvolgudes famílies,
Us recordem que tenim en marxa el “projecte pati”. Després de molts mesos de treballar-ho a l’escola i formular una sèrie de propostes per curs per a         millorar aquest espai escolar, ara és el moment de que ens impliquem els pares i mares, germans/es grans, avis, àvies, tiets, tietes…
Per aquest motiu, en la darrera jornada de Portes Obertes, es va habilitar un espai en el que s’explicaven les diferents accions que es portaran a terme i es demanava que us apuntéssiu com a voluntaris. Si no vareu poder fer-ho, no us preocupeu: aquí teniu una darrera oportunitat per formar part d’aquesta aventura. Envieu-nos un mail a arenalampa@gmail.com i segur us trobarem un espai en el que col·laborar.
Teniu al davant una ocasió única de transformar el pati en el que els vostres fills/es  somien!
Ampa i Escola

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria