NOVETATS ENQUESTA CASAL D´HIVERN

Benvolgudes famílies,
fa unes setmanes la comissió de Casals i Closques us van convidar a respondre una enquesta per saber si estàveu interessats que l’Ampa organitzés un casal per les vacances d’hivern. Després d’haver analitzat els resultats de l’enquesta s’ha vist que no hi ha prou famílies interessades per poder oferir-lo a la nostra escola. Tanmateix si les famílies interessades ho voleu aquí us deixem tres opcions de casals en escoles i centres del barri, que es portaran a terme si hi ha prou famílies interessades:
1) Casal d’hivern de l’Ampa de l’escola Sant Martí. Farà un casal del 23/12 al 08/01 tant per inscripcions fixes com per dies puntuals i també unes colònies a la neu al Mas Cabàlies (Ogassa) del 28 a 30/12. A la seva web http://ampaescolasantmarti.org podeu trobar la informació. Les consultes i inscripcions es faran en l’horari de 16:30 a 18:00 a la mateixa escola per la M. Carmen o per correu electrònic a  santmarti@fundesplai.org. També us deixem els enllaços a la documentació informativa i als fulls d’inscripció:
Informació i fulls d’inscripció Casal escola Sant Martí
2) Casal d´hivern de l’Ampa de l’escola Pere IV. Ofereixen casal els dies 29,30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener de 09:00 a 17:00 hores. Els dies 24 i 31 de desembre fins les 15:00 hores. Inscripcions fins l’11 de desembre. Us deixem tota la informació sobre aquest casal en el següent enllaç:
Informació i inscripcions Casal Escola Pere IV
3) Casal d’hivern de l’empresa que fa a la nostra escola l’extraescolar de Jumping Clay. Podreu trobar tota la informació del casal al següent enllaç:
Casal d’hivern Jumping Clay Poblenou
Esperem que us sigui útil tota aquesta informació,
Comissió Casals
 
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria