GRAN CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

0001La setmana vinent iniciem una nova campanya de recollida solidària d’aliments. En aquesta ocasió, els aliments recollits aniran íntegrament al Menjador Solidari Gregal.

El Menjador Solidari Gregal, situat a la Rambla Prim, va ser creat per un grup de veïns amb inquietuds i voluntat, compromesos amb la causa solidària i els problemes del barri. Actualment atén al voltant de 400 persones, tant famílies, adolescents com persones indigents amb l’objectiu d’ajudar-los amb una de les necessitats més bàsiques: l’alimentació.

El Menjador requereix principalment Llet, Galetes, Sucs, Tonyines i tot tipus de Llaunes, Patés i aliments i coses per a Nadons, com Llet en pols, Farinetes, Bolquers i Cereals. No porteu pots de vidre, si us plau.

Fem que aquesta campanya sigui un nou èxit de la solidaritat de tots i totes i animeu-vos a portar els vostres aliments per ajudar a les famílies que més ho necessiten. Podeu fer-ho a partir de dilluns 4 i fins el 15 d’abril, portant els aliments al Punt de Recollida situat al vestíbul de l’escola.

Moltes Gràcies!

Comissió de Solidaritat i Cooperació

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria