MACROREUNIÓ URGENT SOBRE LES PROVES DE TERCER I SISÈ

MACROREUNIO_POBLENOU_banner_72Un dels aspectes que incorpora la LOMCE (també coneguda com a Llei Wert) és la celebració d’unes proves estandarditzades a tercer i sisè de primària, que enguany es farien entre els dies 18 i 30 d’abril les de tercer i el 4 i 5 de maig, les de sisè.
La Xarxa d’Escoles Insubmises (noalalomce.net), amb el suport de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou, de la que la nostra Ampa en forma part, impulsen una campanya d’objecció de consciència davant  unes proves que consideren que serveixen per a classificar les escoles, fer-les competir entre elles per l’alumnat i pels recursos de l’Administració i mercantilitzar, així, l’educació.
Adjuntem informació de la campanya, en concret, un argumentari en contra de les proves i un altre amb instruccions a seguir en cas de voler objectar a la seva realització, però, sobretot, us emplacem a la MACROREUNIÓ URGENT, informativa i deliberativa al voltant d’aquest tema que tindrà lloc el proper dimarts 5 d’abril, a les 19 h, al Casal de Barri del Poblenou (Rambla del Poblenou, 49). 
Triptic_Anvers_v_OK (1)
 
Triptic_Revers_v_OK (1)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria