S'APROPA SANT JORDI… AJUDEU-NOS A FER POSSIBLE L'INTERCANVI DE LLIBRES!

img_int_mercat
Benvolgudes famílies,
Com cada any per Sant Jordi durem a terme el tradicional intercanvi de llibres, però aquest curs el farem al pati el divendres 22 d’abril durant l’hora del migdia i a la sortida de l’escola. Per aquest motiu, us demanem que ens féu arribar els llibres que ja heu llegit o no vulgueu conservar. És important que estiguin EN BON ESTAT (ni trencats ni guixats, si us plau!).
Podeu dipositar-los sobre les taules que haurem habilitat al vestíbul de l’escola des del pròxim dimecres, 6 d’abril, i fins el 22 d’abril.
Enguany seguirem la mateixa dinàmica que l’any passat, és a dir, no donarem tiquet per llibre dipositat. Es lliurarà un tiquet a cada nen/a de l’escola. D’aquesta manera, cap nen ni nena quedarà exclòs del gaudi d’aquesta activitat.
Podeu dur tants llibres com vulgueu, entenent que si dueu més d’un per fill/a, l’esteu donant de forma altruista i solidària, col·laborant amb la causa. Això és vàlid per als llibres infantils i juvenils.
Per altra banda, els adults que vulgueu participar també de l’intercanvi, sí que se us entregarà tiquet per llibre la mateixa tarda de Sant Jordi i hi haurà una taula només destinada als llibres per a adults. És a dir, els llibres d’adults no els dipositeu prèviament a l’escola.
Moltes gràcies per la vostra participació!!!
Comissió Belluga’t i Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria