MILLOREN ELS MENÚS DE MIGDIA

Des de la comissió de menjador ens han fet saber que, seguint les recomanacions del Pla de Revisió dels Menús Escolars de la Generalitat de Catalunya, s’han introduït alguns canvis en el menú basal.
S’ha considerat oportú introduir més peix blau i més verdures, i per contra, s’han eliminat els fregit i disminuït l’ús de les carns elaborades. Es manté la pizza però complementada amb una crema de verdures com a primer.
Tot i la importància de l’àpat del migdia, ens recorden que mensualment, juntament amb els menús escolars, rebrem propostes de sopars equilibrats.
Us adjuntem el document sobre la alimentació escola-família fet per l´Agencia de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, i us recordem que si algú vol fer arribar algun comentari o suggeriment relacionat amb alimentació, i espai de migdia, es pot adreçar a qualsevol de les persones que formen part de la comissió de menjador
Gràcies per la vostra feina i bons aliments!
acompanyar_apats_escola_familia

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria