ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DIMARTS 12 D'ABRIL A LES 17H

Us recordem que el proper dimarts 12 d’abril tindrà lloc l’assemblea extraordinària a les 17 h.

En aquesta assemblea esteu convidats tots els socis de l’AMPA i es durà a terme la votació dels nous membres de la junta.

Després de la dimissió com a presidenta de la Irene Capdevila es va obrir un termini de presentació de candidatures que va concloure el passat dia 1 d’abril.
S’ha presentat una candidatura per part de l’Anna Guerrero (actual secretària de la junta i mare de P3) amb les vicepresidències de la Laia Quilez (mare de P5 i primer) i Albert Montes (pare de segon). La secretària recaurà en mans de la Montse Moliner (mare de quart ) i la tresorera serà la Silvia Ruiz (mare de P5).
Aquests canvis a la junta també faran que algunes vocalies canviïn, tal i com us informarem en una propera comunicació posterior a l’assemblea.
L’ordre del dia de la reunió serà doncs principalment la votació de la nova junta, encara que, com sempre, hi haurà una estona per a fer totes aquelles preguntes que desitgeu.
Us animem, doncs a que vingueu nombrosos a aquesta assemblea extraordinària per conèixer la nova junta i poder seguir construint tots junts l’AMPA de l’escola de les nostres filles i fills.
Durant l’assemblea, s’oferirà servei d’acollida gratuit per als nens.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria