REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D'ESTIU

Famílies, s’acosta l’estiu i el moment de començar a pensar en les opcions de casals que ens ofereix l’escola.
Dilluns 18 d’abril, a les 17 hores es farà una reunió informativa del Casal d’Estiu d’aquest any. Hi haurà servei d’acollida gratuïta.
La Comissió de Casals de l’Ampa ha volgut donar continuïtat al projecte iniciat l’any anterior que ens permet fer un casal a la nostra mida i seguint el tarannà de l’escola. Així doncs, continuem confiant en Closques! per a l’organització del Casal d’Estiu. L’any passat va  obtenir una valoració molt positiva per part dels nens, nenes i famílies participants i a més a més és l’empresa que gestiona les extraescolars.
Closques! ens torna a oferir tres sortides setmanals, entre elles una d’aigua, servei gratuït d’acollida de 8:00 a 9:00 del matí, la tarda ianqui i altres novetats. Temàtiques diferents per a petits i grans.
Recordar-vos que ens podeu trobar a través del correu electrònic de l’Ampa arenalampa@gmail.com .
Comissió Casals
IMG-20160413-WA0001                                      IMG-20160413-WA0000

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria