SOM…BELLUGA'T

Ens movem per donar vida a les festes de la nostra escola, del nostre barri…ens movem per les trobades participatives que cohesionen i creen vincles!
Aquest any a Belluga’t al Febrer va preparar la Rua de Carnestoltes amb els pares de P5. Va ser tot un èxit. Tots disfressats de Minions, la Rambla del barri es va omplir de groc i tabals.
A l’Abril vàrem estar amb les famílies de segon preparant la Paella de germanor per 400 persones, com cada any boníssima. Agraïm al Pepe, a l’Òscar, el Carlos, l’Asensi, l’Artur i molts més que sempre estan preparats per fer-nos llepar els dits. El dia de la Paella es va fer un sorteig d’un pernil. Gràcies a tots els que van col·laborar comprant números es van aconseguir 538€ destinats a la remodelació del pati. La Isabel, mare de 1r va ser la guanyadora.
Al Maig, per les festes majors, les famílies de primer van deixar els capgrossos com nous i els van treure a ballar pel barri al ritme del grup de percussió Atabalats format per alumnes, pares i mares de l’escola.
Al mes de Juny, la festa fi de curs amb castells inflables, pinta cares, música i un sopar de carmanyola per acomiadar el curs fins l’any vinent.
Aprofitem l’ocasió per animar-vos a formar part de la Comissió, requerim gent. Si esteu interessats/des, escriviu-nos a bellugatlarenal@gmail.com
Comissió Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria