SOM… SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

solidaritat 1Educant i sensibilitzant en els valors socials als nostres fills. Un millor món és possible!

Iniciàvem l’activitat solidària d’aquest curs amb el Mercat Solidari. Gràcies a la vostra participació l’Associació Amics del Quart Món va poder arreglar les sales d’estudi que tenen al carrer Badajoz.  

Tot seguit vam rebre un SOS logístic de la iniciativa Refugees AID BCN, dues jornades emotives i emocionants en les quals vam omplir caixes i caixes de roba pels refugiats sirians, dos camions van descarregar el nostre recolzament als camps de refugiats sirians de Grècia.

Al desembre vam poder gaudir  del dia més dolç, la nostra xocolatada en favor de La Marató de TV3 aportà un granet més a la lluita contra la diabetis i obesitat.

La nostra habitual Recollida d’Aliments aquest any es queda al barri, al Menjador Solidari Gregal, visitat pels alumnes de 6è. Gracias Merche por contagiarnos tu derroche altruista de energía!

El curs solidari finalitzà amb la nostra entranyable cursa, la sisena ja! Una constatació més del nostre esperit més esportista i solidari.

Durant tot el curs hem continuat recollint taps, ja portem 452 quilos recollits.

Us deixem uns enllaços d’agraïments d’algunes de les entitats que s’han beneficiat de les nostres accions:

Quart Mon. http://arenalampa.blog.pangea.org/files/2016/04/15-16-Agraïment-Arenal-Llevant.pdf

Refugees AID BCN. https://m.facebook.com/permalink.php?id=171463949852946&story_fbid=197217097277631

Un any més, els alumnes, l’equip directiu, l’equip docent i  les famílies han demostrat la bona salut de la qual gaudeix la solidaritat de la nostra escola. Gràcies a tots per la vostra col·laboració, predisposició i participació. Menció especial pels membres de la Comissió de Solidaritat, veritables artífexs de totes les activitats, un plaer tenir-vos a prop!

Comissió Solidaritat i Cooperació (solidaritatarenal@gmail.com)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria