SOM… FEM BARRI

IMG-20151219-WA0001 (1)Estem compromesos a recollir les propostes que sorgeixen del nostre entorn més proper, el nostre barri,  i participar en tot allò que sigui possible i que fomenti les relacions socials amb iniciatives de proximitat.

El curs 2015-2016 ha estat un any de canvis a Fem Barri. Els antics membres van deixar la comissió i hem entrat dues persones noves. Així que hem tingut poc temps per adaptar-nos. Vam coordinar, juntament amb Solidaritat, l’organització de l’activitat per recaptar fons per Pallassos Sense Fronteres i així subvencionar el viatge d’un pallasso a un camp de refugiats. Aquesta activitat es va realitzar juntament amb altres AMPAs del barri. Posteriorment, aquesta activitat va tenir un retorn el mes de maig amb una xerrada de PSF explicant la seva tasca.

També vam participar a la Gimcana infantil que va organitzar “A lo cubano” al desembre, adherint-se a La Marató de TV3.

Hem estat assistint regularment a les reunions de Camí Escolar i es va organitzar una gimcana on els nens feien una sèrie de proves per les botigues del barri i amb un fi de festa a Can Felipa. Desafortunadament, després de tota l’organització, només es van apuntar tres nens de l’Arenal i no es va poder formar ni tan sols un grup per participar de l’activitat juntament amb les altres AMPAs del barri. També vam assistir a la Macro Comissió que es celebra un cop l’any on assisteixen escoles, AMPAs i administració. Dissortadament, l’escola no va poder assistir.

Per últim, hem assistit a alguna reunió de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou. Aquestes reunions tracten de moltíssims temes i actualment la representació de les AMPAs és molt minsa. Tot i creure que seria important assistir-hi, hem decidit focalitzar esforços.

En resum, ha estat un any de transició on hem començat a realitzar alguna activitat. Però creiem que hem d’enfortir la nostra relació amb les altres entitats i AMPAs del barri, i per fer-ho necessitem de gent i hores. Es tracta d’una comissió que pot ser molt atractiva, ja que dóna l’oportunitat de relacionar-se amb el nostre entorn proper. El que fem en un futur dependrà de quants som a la comissió i de fins a on volem arribar. Si som proactius i ens podem repartir la feina, podrem crear una xarxa forta.

Us animem a apuntar-vos-hi! 

Comissió Fem Barri (fembarriarenal@gmail.com)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria