SOM…MENJADOR

Vetllem per la qualitat del servei de menjador dels nostres fills i per oferir un espai de migdia amb un lleure educatiu i un monitoratge pedagògic.
A l’inici d’aquest curs escolar la comissió de menjador ha tinguts canvis en els seus components. Van la deixar la comissió l’Alfred, l’Helena, la Roser i la Noemí, volem aprofitar l’avinentesa per agrair-los la seva dedicació envers la comissió durant els anteriors cursos. Es mantenen l’Esther Viñals, la Chari Gil, la nova vocal. Les noves incorporacions són la Sagri Montes, la Laura Collado i la Marta Lloret.
La comissió continua disposant de l’assessorament de la nutricionista, la Marta, que pren el relleu de l’Helena. La Marta és la persona encarregada de revisar els menús i parlar amb la nutricionista de Roca per fer tots aquells canvis i millores que es creguin oportuns per tal de retocar el menú dels nostres fills. Des de Roca a mig mes envien la proposta de menú del mes següent a la Marta, per tal que ella faci la seva revisió i suggeriments. Quan s’arriba a un s’accepta el menú, aquest passa a ser el definitiu i s’envia a la comissió de comunicació perquè es pengi al bloc, i així pugui ser distribuït a totes les famílies de l’escola.
Aquest any s’ha treballat per obtenir algunes millores nutricionals en els menús, com incrementar el consum de peix, de verdures i llegums, introduint nous plats i potenciant la proteïna vegetal obtinguda de barrejar els vegetals amb els llegums. També s’han revisat fitxes tècniques del plats, per tal de comprovar que les racions dels ingredients siguin les adequades.
S’han seguit fent visites sorpresa a l’hora del menjador per tal de provar el menjar, parlar amb els infants i veure quines opinions tenen sobre els àpats, revisar les quantitats servides i poder veure als equips de monitors que vetllen pel benestar dels nostres fills durant la franja horària del menjador.
La comissió, a més del seguiment en l’elaboració dels menús i la qualitat del producte amb què es treballa, també s’encarrega de la franja horària del migdia. A principis de curs es van comprar joguines, disfresses i materials per poder fer-ne ús a l’espai de migdia.
La comissió vol continuar treballant per millorar dia a dia l’alimentació dels nostres nens i l’estona de lleure.
Només en queda agrair a Roca la seva professionalitat i dedicació.
Recordar-vos que us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del e-mail menjadorarenal@gmail.com. Agrairem les vostre propostes i suggeriments.
Bon estiu i bons aliments!
Comissió de menjador

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria