SOM…CASALS

Foto_casals_2016En època de vacances escolars, els nens i nenes, poden viure experiències noves que no tenen la resta de l’any. A la comissió de Casals busquem alternatives de lleure de qualitat.
Som la Comissió de Casal i en formem part la Cesca, la secretària de l’escola;  la Gemma Pérez, la Meritxell Alvira; l’Esther Viñals, i la Montserrat Benlloch, la qual aquest any ens deixa després d’haver estat membre d’aquesta comissió durant molts anys, i a la qual volem donar les gràcies pel temps que ha dedicat cada any a la recerca del millor casal. Gràcies Montse!
Cada any intentem buscar el millor casal possible. Busquem professionals motivats, organitzats i preparats per respondre a les necessitats dels nens (i també de les famílies)
Per segon any consecutiu el nostre casal està dirigit per Closques. Els hem demanat que organitzin un casal adaptat a tots els infants, des de P3 a 6è, i que segueixi la línia marcada per l’escola. Creiem que  els nostres fills i filles s’ho passaran molt bé amb el projecte la gent de Closques i amb els Txascarrillus, i confiem que entre tots trobin el Tòtem perdut.
Podeu contactar amb nosaltres al correu casalarenalampa@gmail.com.
Bones i divertides vacances!
Comissió de Casals

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria