SOM…EXTRAESCOLARS

extraescolarsVolem oferir un ventall d’activitats extraescolars que proporcionin als nostres fills i filles unes oportunitats de lleure en un marc lúdic i engrescador.
El passat 6 de maig es va celebrar a la nostra escola el V Campionat Escolar de Kata organitzat per Karate Club Acció Sant Martí. Hi van participar 79 nens de diferents escoles de la ciutat. En aquesta edició, va pujar al pòdium en la categoria infantil la Xènia Mariano, alumna de la nostra escola.
També els participants a l’extraescolar de bàsquet han tingut la seva recompensa a l’esforç. Els de 6è han quedat campions del grup 2 del CEEB aleví masculí. Els de 3r han quedat segons, però han quedat primers en el semàfor de valors, de 45 equips que hi havia. Aquest és un programa que pretén fomentar els valors positius a l’esport, a partir d’un sistema que avaluï el grau de civisme esportiu.
En l’handbol, els prebenjamins de la nostra escola han quedat els primers de Barcelona. Els nostres nens rebran la copa que han guanyat per quedar primers. No només han estat campions de la lliga d´handbol, sinó que també han guanyat en el semàfor de valors. També cal destacar el gran paper dels alevins d’handbol, que han guanyat el campionat de Barcelona. Felicitats a tots!
Novetats per a l’any vinent:
Aquest any s’ha aconseguit canviar el dia de piscina dels dilluns als dijous. El motiu del canvi és perquè molts dilluns cauen en festiu i altres hi ha portes obertes a l’escola. Abans de fer el canvi es va demanar l’opinió a les famílies afectades i per majoria es va votar a favor del canvi. També estem valorant la possibilitat  de poder obrir algun altre dia de les extraescolars amb més demanda: iniciació esportiva, dansa, hip-hop i teatre. Handbol s’obrirà un altre grup però dins dels mateixos dies que es realitza. En la graella que es facilitarà al finalitzar el curs ja es veuran aquests canvis.
Si voleu contactar-nos estem a: arenalextraescolars@gmail.com
Molt bon estiu!
Comissió d’Extraescolars

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria