FULL D'INSCRIPCIÓ AL MENJADOR (CURS 2016-2017)

Apreciades famílies,
Des de la Comissió de Menjador, us fem arribar a través del blog el full d’inscripció al Menjador i al Temps de migdia per al curs 2016-2017. Com ja sabeu, seràn dues empreses noves (Cuina Justa i Closques) qui gestionaran el servei de menjador i el temps de migdia, respectivament. En aquest sentit, i per tal que Cuina Justa i Closques facin una previsió del personal i del control alimentari, necessitaríem que emplenessiu el formulari el més aviat possible i el retornessiu, durant el mes de juliol, a l’escola. Ho podeu fer a la bústia de l’AMPA, a consergeria en horari de casal o per correu electrònic a closques@closques.cat
Moltíssimes gràcies per la vostra bona predisposició!

Informe
Full inscripció

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria