CERCAVILA DE LA FESTA MAJOR: ALGUNES IMATGES PEL RECORD

Dissabte passat, a la Festa Major de Poblenou, els capgrossos de l’escola van sortir a ballar pels carrers del barri al ritme de la batucada dels Atabalats, el grup de percussió de pares, mares, nens i nenes de l’Arenal.
Des de l’AMPA, volem agrair a totes les famílies de 1r que van participar tan activament en aquesta sortida,  als nens i nenes que els van dur i els van fer voltar, als percussionistes que van animar la festa i a la resta de participants que van fer més grossa i colorida aquesta festa.
També volem donar les gràcies a la Comissió Fem Barri, que ha organitzat i coordinat aquesta activitat i ha fet possible que fos un èxit.
Aprofitem l’avinentesa per deixar-vos en aquest espai algunes fotografies del Cercavila.
Moltes gràcies!!!
AMPA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria