PARTICIPEU AL PROPER MERCAT SOLIDARI!

Benvolgudes families!
Ja tenim molt a prop el nostre Mercat Solidari , aquest any inclusiu que es celebrarà el proper diumenge 13 de novembre a la nostra escola i, per que tot sigui un èxit, és fundamental comptar amb la participació de tots vosaltres!
Per això,  fem una crida  sobretot a les families amb nens i nenes amb necesitats especials que vulguin fer visible la seva situació, a que es posin en contacte amb les seves associacions per a que participin activament en la jornada i colaborin amb el objectiu comú de donar a coneixer diferents realitats i sensibilitzar a la societat.
Us recordem també que la venda de productes al mercat ha de ser per part de les associacións participants i que els beneficis de la jornada es repartiràn a parts iguals entre les associacions presents i no entre les families participants.
Si voleu participar de manera activa i ajudar a fer visibles les diferents causes, poseu-vos en contacte amb inclusivaarenal@gmail.com
Us esperem!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria