'LA FAMÍLIA DEL COSTAT' TORNA AL POBLENOU

la_familia_del_costat_2016_flyer_catalai_
Benvolgudes famílies,
Després de l’èxit de l’any passat, on van participar 22 famílies del Poblenou, el projecte conjunt d’ Apropem-nos i SOS Racisme “La família del costat” torna de nou al nostre barri.
Famílies del barri de països i cultures diversos es troben en un dinar a casa d’una d’elles, per compartir vivències, coneixements… Una excusa perfecta per passar unes hores amb persones d’un altre origen, costums o maneres de pensar. Comprovar de primera mà que tenim coses diferents i moltes altres en comú. Una ocasió per passar una estona divertida i fer nous amics! Aquests dinars es celebraran el 20 de novembre d’aquest any.

Què pots fer? 

  • Pots convidar o ser convidat/da a un dinar! És a dir, pots organitzar el dinar a casa teva, visitar una altra família o qualsevol de les dues opcions.
  • O pots fer d’acompanyant a un dinar! Acompanyaràs a un dinar i t’encarregaràs de fer les presentacions, ajudar a establir un primer vincle entre les famílies, menjar amb elles i documentar la trobada.

Si ets acompanyant, et convocarem a una formació de 3 hores  per a fer la teva tasca d’acompanyament.

Si us voleu inscriure a aquesta iniciativa, teniu temps per fer-ho fins el 4 de novembre. Només cal que empleneu el formulari en aquest enllaç.
Us animem a participar, a obrir les portes de casa vostra com a amfitrions o anar de convidat al dinar i  viure una experiència única!
Si voleu més informació escriviu-nos a fembarriarenal@gmail.com o visiteu el nostre blog apropemnos.wordpress.com.
Us esperem!!
Comissió Fem Barri

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria