RECORDA… NECESSITEM ROBA I JOGUINES PEL MERCAT SOLIDARI!

il_570xn-753818456_26evNo saps què fer amb aquells pantalons de campana que vas comprar fa vint anys i que ara ja no t’escauen? Et sap greu llançar per la finestra la jaqueta de punt que et va regalar la sogra i que et persegueix quan somies? Estàs fart/a que el jersei estampat de flors vagi agafant cada any més pols a l’armari? Has sentit algun cop la necessitat imperiosa d’esclafar aquella joguina que canta, crida i balla i mai se li acaben les piles? T’has fet soci de Netflix i ja no necessites per res la col·lecció de DVDs del National Geographic?
Doncs estàs de sort! Fins divendres pots deixar els pantalons de campana, la jaqueta de punt, el jersei estampat, la joguina cantaire i la col·lecció de DVDs al vestíbul de l’Arenal. Nosaltres traurem profit a tot allò que ja no vulguis, no et serveixi, et quedi petit o simplement no suportis, posant-ho a la venda al MERCAT SOLIDARI de diumenge 13 de novembre. Us recordem que enguany el Mercat ajudarà a les associacions de malalties que pateixen nens i nenes de l’escola.
Col·labora i, de pas, fes lloc a l’armari!
Gràcies, famílies!
Comissió de Cooperació i Solidaritat i Comissió Escola Inclusiva.
P.D. Acceptem roba (netes i sense forats), joguines (en condicions), llibres (amb totes les pàgines), DVDs (que no estiguin ratllats), patins, patinets (amb rodes), bressols, vaixelles, motxilles, barrets, puzzles (amb totes les peces), disfresses… I tot el que penseu que algú pot interessar-li comprar.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria