EL BERENAR PER LA MARATÓ, TOT UN ÈXIT

Dimecres passat els alumnes de 6è B “El Cervell” van organitzar un berenar solidari per recaptar fons per La Marató de TV3, que en aquesta 25a edició destinarà els diners recollits a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Des de l’AMPA volem agraïr a tots els nens/es  i professors/es implicats en aquesta iniciativa per tota la il·lusió i feinada duta a terme aquests dies, així com a les famílies que van berenar aquella tarda a l’escola.
Entre tots/es, La Marató comptarà amb 693’17 euros!! més.
Tot un èxit!
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”43″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Mostra com passi de diapositives]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria