'Debat extraordinari sobre l'educació pública catalana'.

Bon dia familíes, 
El passat  dimarts 7 de març, va arrencar la convocatòria i la campanya del Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana. Desde la comissió de Instituts i Escola en LLuita,  ens informen del material que s’ha  preparat des del grup d’organització perque tothom en tingui coneixement. 
El web del debat és: http://www.debateducaciopublica.cat
El proper dilluns 20 de març es farà  una roda de premsa  per part  de Comissio Barri de l’AMPA LES ACACIES, per arrencar la setmana del debat. El Debat es durà a terme el proper  25 de març de 2017 de 10 a 19 h Institut Flos i Calcat de Barcelona. Us adjuntem, el programa i el Manifest. 
MANIFEST_Debat extraordinari sobre educacio publica catalana
PROGRAMA_Debat extraordinari sobre educacio publica catalana

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria