SIGNATURES PEL CONSORCI: GRADES I OMBRES AL PATI

Benvolgudes famílies,
Des de l’AMPA hem preparat 2 llistats de signatures per tal que els pares, mares o professors de l’escola que així ho vulguin puguin firmar. Es tracta de dos llistats diferents: un per reclamar més ombres al pati de l’escola i l’altre per demanar que es millori la seguretat de les grades del pati. Ambdós llistats els durem, un cop recollides les firmes, al Consorci, que és l’organisme responsable de donar solucions a aquestes dues problemàtiques. Hem confeccionat dos llistats diferents perquè aquells que estiguin a favor d’una inciativa però no de l’altra, puguin participar igualment.
Si voleu firmar una o les dues peticions, passeu per la Secretaria (Marta Jara)  en horari SAS (Servei d’Atenció al Soci: dilluns i divendres de 9 a 10h i dimecres de 16.30 a 18h), a partir de dilluns vinent. El darrer dia per poder signar serà dimecres 29 de març.

També durem els llistats a l’assemblea d’aquesta tarda, per si algú vol firmar aleshores.
Moltes gràcies i que passeu una bona nit!
Junta de l’AMPA de l’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!