AFA L'ARENAL DE LLEVANT SOBRE ELS PROBLEMES AMB LA CALEFACCIÓ DE L'ESCOLA

L’AFA davant del problemes de calefacció del centre ha decidir fer un seguit d’iniciatives per donar visibilitat a la situació als mitjans de comunicació. Us adjuntem la nota de premsa que els farem arribar:
Avui a l’Escola L’Arenal de Llevant del barri de Poblenou de Barcelona no funciona la calefacció i no és el primer ni el segon ni el tercer dia que passa aquest hivern (l’averia ja ve de l’hivern passat). Els nens de 3 a 5 anys estan fent classe a 15 graus de temperatura i els curs de mitjans i grans estan a 17 graus dins de les aules.
El Consorci d’Educació Barcelona fa un any que és conscient d’aquesta situació i cada cop que la calefacció s’espatlla, venen a l’escola, posen un pedaç i marxen. Durant les vacances de Nadal van fer obres però avui de nou, veiem que no ha servit de res.
Des de l’Associació de Famílies de l’Escola s’han fet ja dues recollides de signatures que s’han entregat al Consorci acompanyades de cartes explicatives i avui de nou ens veiem obligats a queixar-nos i reivindicar que els nostres fills no hagin d’estar dins les classes amb jaquetes. Aquesta situació és insostenible pels nens i nenes, la direcció del centre, els seus treballadors, i per les famílies.
Exigim que el Consorci es prengui seriosament el tema i solucioni l’averia de forma urgent.
Us recordem que podeu fer extensives les vostres queixes trucant al Consorci (93.551.10.00), enviant una queixa formal (www.edubcn.cat) i fent ús de xarxes socials.
Fem sentir la nostres veus. 
Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria