ACTA DE L'ULTIMA REUNIÓ AMB LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ESCOLA PUBLICA

Benvolgudes famílies,
Us deixem la darrera acta de les reunions –Acta Plataforma 31.01.2018 -que la comissió Escola en Lluita, així com altres Ampa’s de Poblenou, tenen periòdicament amb la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública. La reunió tingué lloc en el Casal del Barri el darrer 31 de gener de 2018.
Esperem que sigui del vostre interès, com sapigueu, aquesta informació ens serveixi a tots per estar al tant del que es fa des de la plataforma, amb el suport de les escoles del barri. Entre altres coses, del que s’ha parlat és:

  1. La reunió que portem setmanes sol·licitant al Consorci serà el dia 7/02/18, la mateixa en la que s’ha citat a les AMPA i AFA’s de les escoles de la zona 26 per explicar el tema del nou projecte d’adscripcions. Acordem assistir-hi però seguir sol·licitant la reunió amb la nostra plataforma a part.
  2. Referent a les preguntes acordades per fer en la reunió del dia 07/02/18 i que ja figuren en l’acta anterior del 17/01/18, acordem fer especial incidència en:
  • demanar un pla a 5 anys vista sobre les obre de La Flor de Maig i de la nova escola que volen construir.
  • Si les segones, terceres i quartes opcions tindran preferència davant les primeres opcions de fora de zona.
  1. Comentem la reunió de la FAPAC del passat 27/01/18, de la qual es pot consultar el resum de la jornada al següent enllaç: http://www.fapac.cat/2018/01/30/les-ampa-de-barcelona-aproven-el-seu-pla-dactuaci-2018
  2. Fer pedagogia a cada escola per explicar què és la Plataforma i objectius que tenim.

 
S’acorda que la pròxima reunió serà convocada per l’Institut Quatre Cantons i queda fixada per al dimecres 14/02/18.
Comissió Escola en Lluita i Instituts

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria