CALEFACCIÓ: ON ESTEM. SEGUIMENT. I GRÀCIES, FAMÍLIES.

Molt bon dia, famílies,
Us volem agrair el recolzament que vau donar a la demanda de queixes coordinades que us vam fer ahir, via telefònica o per correu, al consorci d’educació, en relació a l’avaria de calefacció que pateix l’escola fa massa temps.
Com us vam fer saber vam enviar una nota de premsa als mitjans de comunicació i vam aconseguir donar visibilitat a la nostra problemàtica, https://twitter.com/btvnoticies/status/963466568104488960?s=08
Des d’ahir a mig matí la calefacció ha tornat a funcionar, però sense garanties. Com sabeu, per poder donar per solucionada l’avaria cal fer obres majors i això no serà fins que finalitzi l’activitat escolar (mes d’Agost). Mentrestant, hem aconseguit que el consorci porti quatre radiadors més i el compromís de donar màxima urgència quan deixi de funcionar de nou. Tot i així, estem fent pressió per tal que portin un generador o alguna cosa semblant que garanteixi que els alumnes i mestres treballin en condicions de temperatura saludable fins el proper mes de Setembre. Procurarem que aquesta provisionalitat tingui la menor afectació possible a la vida dins de l’escola.
Com a junta de l’AFA hem assumit el compromís de garantir un seguiment constant d’aquesta incidència, i farem el que estigui a les nostres mans per tenir solucions raonables fins que la calefacció torni a funcionar.
Gràcies de nou per ser-hi.
Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria