ASSAMBLEA ORDINÀRIA DE SOCIS AFA

Famílies,
Us informem que el proper dia 21  de Març de 2018 a les 18:00 hores, tindrà lloc l’Assemblea ORDINÀRIA  de l’AFA del 2018 a la nostra escola.
L’ordre del dia atendrà als següents punts:

1.- APORTACIONS FETES PER L’AFA A L’ESCOLA DURANT AQUEST CURS 2017-2018. 
2.- PROPERES ACTIVITATS DE L’AFA. 
3.- CAPGROSOS  DE L’ESCOLA, REPARACIÓ I VESTITS. 
4.- CONVOCATORIA ELECCIONS JUNTA AFA. 
5.- PRECS I PREGUNTES.

Us recordem que hi haurà servei d’acollida gratuïta pels socis (de 18.00 hores i fins que finalitzi la reunió). Cal avisar a través de correu electrònic a sas@afalarenaldellevant.cat  abans de dimarts 20 a les 12 hores.
L’AFA és l’Associació de Famílies d’Alumnes, i s’encarrega de gestionar les hores no lectives que els nens passen a l’escola, així com de canalitzar les iniciatives i interessos de les famílies de l’escola. És una entitat sense ànim de lucre i està formada per les famílies sòcies, que col.laboren de manera desinteressada, aportant idees, propostes, inquietuds i demandes. L’Assemblea anual és el  moment on ens trobem totes les famílies sòcies per a intercanviar opinions, aprovar els comptes i els projectes i renovar els càrrecs de la Junta,en cas de les eleccions.  

Tots els socis i sòcies tenim dret de veu i per votar cal assistir presencialment a l’Assemblea.  Es recorda que, segons estatuts,  no es pot delegar el vot. 

És important que hi sigueu. Us esperem a tots/es dimecres  vinent!
Junta AFA Arenal de Llevant.

PD. Si encara no sou socis, podeu omplir un dels papers d’inscripció que trobareu al vestíbul de l’escola i deixar-lo a la bústia de l’Afa. Per qualsevol dubte o consulta, ens podeu trobar al correu electrònic: afa@afalarenaldellevant.cat o al SAS, personalment,  (Servei d’Atenció al Soci: dilluns i dimecres, de 16:30 a 17:30 h i divendres de 9 a 10 h.) o a través del correu electrònic: sas@afalarenaldellevant.cat.

Gràcies. 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria