FAMÍLIES DE L’ARENAL, LA BIBLIOTECA US NECESSITA

Benvolgudes famílies,

fa unes setmanes que tenim la biblioteca tancada i VOLEM TORNAR-LA A OBRIR PER SANT JORDI. Seria fantàstic poder celebrar per la diada que tenim la nova biblioteca enllestida i que les nostres filles i fills en poguessin tornar a gaudir. Aquestes setmanes s’ha estat fent inventari del fons de la biblioteca i ara s’han de tornar a introduir els llibres en una base de dades. Aquesta base de dades ens l’ha fet un pare de l’escola, que de manera voluntària es va oferir a crear aquest programa perquè la gestió de la nova biblioteca fos més senzilla. Com veieu és molt valuosa la vostra col·laboració. Per introduir les dades dels llibres al nou programa NO CAL TENIR CONEIXEMENTS INFORMÀTICS, però NECESSITEM MOLTES MANS.

Una altra feina que s’ha de fer és posar el segell als nous llibres que han arribat a la biblioteca. Per a organitzar-nos amb l’allau de col·laboradores i col·laboradors que tindrem, hem preparat una graella on us podeu anar  apuntant en funció de la vostra disponibilitat. Us necessitem a totes i tots des del 5 de març fins el 20 d’abril en diferents franges horàries. Segur que trobareu un dia i una hora que us vagi bé, hi ha moltes opcions. Si teniu cap dubte o no aconseguiu apuntar-vos a la graella poseu-vos en contacte amb nosaltres a biblioteca@afalarenaldellevant.cat i us atendrem.

Tots junts ho aconseguirem: VOLEM BIBLIOTECA PER SANT JORDI!

Enllaç a la graella: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hT_-ZPCg1AducsWLMCrLnmpneZJ5h71nG7lT92DUrrA/edit?usp=sharing

Us hi esperem.

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.