CALENDARI ELECCIONS NOVA JUNTA DE L’AFA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest mes d’abril fa dos anys que l’actual Junta de l’AFA va ser escollida i, segons els nostres estatuts, enguany cal fer eleccions.

Us presentem el calendari que seguirà aquest procés electoral:

  • Del 16 d’abril al 18 de maig obrirem el periode de presentació de candidatures. Caldrà que envieu un correu electrònic a comunicacio@afalarenaldellevant.cat amb l’estructura bàsica de la vostra proposta (president/a, secretari/a i tresorer/a) i la vostra proposta de junta.
  • Del 20 de maig al 6 de juny tindrà lloc la campanya electoral. En cas que hi hagi més d’una candidatura, aquest serà el moment en el qual podran presentar-se els diferents programes electorals. Totes les candidatures disposaran dels mitjans de comunicació de l’AFA per a poder-ne fer difusió.
  • El 7 de juny celebrarem una assemblea de socis i sòcies en la qual es votarà la nova Junta de l’AFA. Més endavant concretarem l’hora de l’assemblea. Us recordem que, segons els estatuts vigents, no està permesa la delegació de vots i només pot votar aquell o aquella que sigui soci o sòcia de l’AFA.

Us recordem que l’AFA gestiona l’espai de migdia i l’empresa de menjador, gestiona les extraescolars i els casals. A més, organitza tota mena d’activitats i manté una relació gairebé diària amb l’equip directiu de l’escola.

Per tot això, creiem que és molt important mantenir una AFA que planifiqui les seves competències com ha estat fent des que l’escola es va posar en marxa. Us encoratgem a presentar els vostres models de gestió i presidència.

Fem-ho per una escola viva i una escola de compromís

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.