RECORDATORI EQC: DARRERES INDICACIONS

Per tal de planificar les tasques a fer el proper dia 7 d’Abril (EQC: el que calgui) us adjuntem una butlleta on caldria que indiquéssiu amb quina activitat voldríeu col·laborar. Butlleta Inscripció EQC 7 Abril A partir del dia 3 d’Abril, al vestíbul de l’escola hi deixarem una bústia per tal que l’entregueu.

Altres consideracions que heu de tenir en compte:

(i) Després de la feina, està previst organitzar una botifarrada festiva. Tots aquells que vulgueu participar-hi caldrà que ho indiqueu. És necessari fer una comanda de menjar i necessitarem saber, com abans millor, quantes persones dinaran a l’escola.

(ii) Les tasques del dia 7 impliquen que necessitem alguns voluntaris per preparar coses el divendres dia 6, i per retornar material que han cedit, el dilluns dia 9. Anoteu el vostre contacte a la mateixa butlleta.

(iii) Si algú té furgoneta on s’hi puguin encabir escales i altres material, si us plau, que ho indiqui. La disponibilitat hauria de ser pel dia 6 i 9.

Si teniu qualsevol dubte o voleu fer algun comentari, si us plau, contacteu amb comunicacio@afalarenaldellevant.cat

Gràcies a totes per la vostra participació.

AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.