RECORDATORI EQC: DARRERES INDICACIONS

Per tal de planificar les tasques a fer el proper dia 7 d’Abril (EQC: el que calgui) us adjuntem una butlleta on caldria que indiquéssiu amb quina activitat voldríeu col·laborar. Butlleta Inscripció EQC 7 Abril A partir del dia 3 d’Abril, al vestíbul de l’escola hi deixarem una bústia per tal que l’entregueu.

Altres consideracions que heu de tenir en compte:

(i) Després de la feina, està previst organitzar una botifarrada festiva. Tots aquells que vulgueu participar-hi caldrà que ho indiqueu. És necessari fer una comanda de menjar i necessitarem saber, com abans millor, quantes persones dinaran a l’escola.

(ii) Les tasques del dia 7 impliquen que necessitem alguns voluntaris per preparar coses el divendres dia 6, i per retornar material que han cedit, el dilluns dia 9. Anoteu el vostre contacte a la mateixa butlleta.

(iii) Si algú té furgoneta on s’hi puguin encabir escales i altres material, si us plau, que ho indiqui. La disponibilitat hauria de ser pel dia 6 i 9.

Si teniu qualsevol dubte o voleu fer algun comentari, si us plau, contacteu amb comunicacio@afalarenaldellevant.cat

Gràcies a totes per la vostra participació.

AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.