PAELLA DE GERMANOR 2018

Molt bon dia, famílies,

El proper dia 26 de Maig tindrà lloc a l’escola la paella de germanor arenalina del 2018. Us informem que els tiquets ja estan a la venda.

Els podeu comprar directament als coordinadors o a l’escola en horari de SAS (Marta Jara) els dilluns i divendres de 09:00h. a 10:00h. i de dilluns a divendres per les tardes de 16:30h a 17:30h. (fins que els tiquets s’esgotin).

El preu és de 5 euros per persona( Inclou paella, beguda i postres). No caldrà portar-se plat, sí got i cobert.

Us recordem que no serà permès l’accés al pati sense tiquet.

VII Paella Germanor L’Arenal de Llevant

Per a qualsevol dubte:

Aquest any tornarem a ser 400!

Comissió Bellguga’t

2 thoughts on “PAELLA DE GERMANOR 2018”

  1. Hola. Sempre fa molta calor al patí del arenal, son moltes hores sota el sol i hi ha germans petits. No es poden llogar carpes o toldos per la paella encara que paguem algo mes? Molta gent no ve per el sol. L’any anterior vam portar parasols però va ser complicat aguantarlos drets.
    Gràcies x tot

  2. Hola. Sempre fa molta calor al patí del arenal, son moltes hores sota el sol i hi ha germans petits. No es poden llogar carpes o toldos per la paella encara que paguem algo mes? Molta gent no ve per el sol. L’any anterior vam portar parasols però va ser complicat aguantarlos drets.
    Gràcies x tot i per la gran feina que feu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.