VIII CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT

Benvolgudes famílies,

Diumenge 13 de maig, a partir de les 10h, tindrà lloc la VIII CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT.

En aquesta ocasió, repetim amb la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral com entitat beneficiària, tant per l’adequació entre els objectius de la Cursa i els de la Fundació, com perquè és una Entitat del barri i perquè sempre ens ha demostrat una enorme i altruista implicació.

La FCPC té per finalitat la realització d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral perquè obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral. Un dels seus pilars està relacionat amb l’esport, com a eina d’inserció social i creixement personal i com a esperit de  superació de les seves dificultats. Els fons recaptats aniran a finançar els transport d’aquestes persones a les instal·lacions esportives municipals.

I de nou, amb els companys de la Fundació, enguany la cursa serà més solidària i menys competitiva que mai, ja que alguns dels seus membres vindran a córrer i participar amb tots nosaltres, tal i com ja ho van fer  a la cursa de l’any passat.

Des d’avui ja podeu fer les vostres inscripcions a la secretaria de l’AMPA, dilluns de 9 a 10h i de dilluns a divendres de 16:30 a 17:30h:

  • 3€ corredor infantil  (7 curses amb distància segons edat, de 3 a 12 anys)
  • 5€ corredor adult (a partir de 12 anys, 3,9 km)

Tots els participants tindran bossa d’obsequis!!!

A més, aquest any, i com a novetat, en acabar les curses farem sorteig de fantàstics regals (Impressora HP, Entrades pel Museu de la Xocolata, Cap de setmana a l’hotel Barceló…). No t’oblidis de comprar els teus números!!!

I si voleu participar com a voluntaris, si us plau, escriviu un correu electrònic a la Marta Jara (arenal.sas@gmail.com). Us necessitem a tots i totes i us agraïm, per avançat, la vostra col·laboració.

Com sempre, us esperem per fer que la cursa, un any més, sigui una gran festa solidària!

FEM UN PAS PELS ALTRES!

Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “VIII CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT”

  1. M’encanta veure que aquest projecte que va començar fa 8 anys amb tanta il·lusió és manté tan viu. Enguany no podré acompanyar-vos perquè m’opero del maluc el dia 7 i estaré de baixa, però em reservo ja data per la propera.
    Una abraçada molt forta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.