EQUIPS ESPORTIUS DE L’ARENAL DE LLEVANT

L’esport està associat a una llarga llista de valors, tan socials com personals (compromís, treball en equip, responsabilitat, esforç, amistat, respecte, creativitat, disciplina…), i així és com es treballa des de les extraescolars de l’escola.

Aquest curs 2017-18, ha tornat a ser un molt bon curs pel que fa al reconeixement d’aquesta manera d’entendre i treballar l’esport. Tots els equips de nens i nenes que han participat en competicions ho han fet d’una manera excel·lent i mereixen el nostre reconeixement.

D’entre tots, volem fer una menció especial, per la seva fantàstica participació i perquè han estat reconeguts amb els següents premis, els equips:

  • Equip de Bàsquet PRE-ALEVÍ FEMENÍ (nenes de 5è de l’escola i una nena de l’escola La Mar Bella)CAMPIONES DE LLIGA  I PREMI ALS VALORS
  • Equip de Bàsquet ALEVÍ MIXT (nens de 5è i 6è de les escoles L’Arenal de Llevant i la Mar Bella): CAMPIONS DE BARCELONA
  • Equip de Handbol PRE-ALEVÍ MIXT (nens de 5è i 6è): CAMPIONS DE LLIGA

I no només els nens i les nenes han tingut premi, l’equip de Voleibol dels pares i les mares de l’escola ha guanyat també el PREMI ALS VALORS.

Felicitats a tots i totes,

Comissió Extraescolars

Subscriu-te al nostre newsletter!

2 thoughts on “EQUIPS ESPORTIUS DE L’ARENAL DE LLEVANT”

  1. Hola.
    Em dic Raquel Lluch. La meva filla Èrika que té 10 anys voldria fer bàsquet i jugar partits.
    M’agradaria rebre informació sobre l’extarescolar, els dies d’entrenament i el cost mensual etc. I si encara es podria apuntar.
    Moltes gràcies
    Raquel Lluch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.