FESTA FI DE CURS. GRÀCIES!

Moltes gràcies, famílies arenalines, per la vostra assistència i participació a la festa de final de curs del passat divendres. L’alegria i l’entuasiasme de tots plegats va fer que fos una jornada festiva molt bonica.

Gràcies, especialment als voluntaris i voluntàries que van fer possible la posada a punt de tots els jocs, espectacles, taules i cadires. Gràcies també als alumnes de 5è ( i famílies) pel berenar, per la música i per ajudar en tot el que va ser necessari.

Passi-ho bé i moltes gràcies. Passi-ho bé i fins l’any que ve!

Comissió Belluga’t

*Properament us farem arribar l’àlbum de fotos que estem compilant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada