ESPAI LÚDIC DE JUNY I ACTIVITAT DE MAR 2019

Famílies,

Com ja sabeu, a partir de l’11 de juny comença la jornada intensiva a l’escola. Com tots els anys s’organitzen, per als nens i nenes que ho vulguin, activitats, tallers, globus d’aigua, jocs… que es duran a terme a les tardes, de 15:00 a 16:30. Aquest espai lúdic es realitzarà entre l’11 i el 20 de juny (ambdós inclosos).

Per altra banda, la setmana del 17 al 20 de juny, també es continuarà fent l’activitat de mar amb el Club Natació Barcelona, activitat pensada només per als infants de 1r a 6è. Una activitat en què els nens i nenes entraran en contacte amb esports com el caiac, el windsurf o la vela.

Per tal de formalitzar la inscripció, primer haureu d’omplir aquest formulari que us adjuntem, on es donaran les opcions de fer només espai lúdic o fer les dues activitats (espai lúdic + vela). Llegiu atentament el formulari, ja que hi trobareu tota la informació de preus, horaris i material necessari.

https://forms.gle/Rpp74YNLgaWs8Sef9

Si trieu el combo (espai lúdic + vela) haureu d’omplir aquest altre formulari de l’activitat de mar, on també hi trobareu tota la informació necessària.

https://forms.gle/fnmouecDh15X4aGf7

Si teniu cap dubte, contacteu amb la Marta Jara en l’horari d’atenció habitual.

Comissió Extraescolars i Casals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada