FESTA FI DE CURS 2019

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA, conjuntament amb les famílies de 5è, estem preparant la festa de fi de curs, que serà divendres dia 14 de juny de 17:00 a 24:00h hores.

A la tarda hi haurà circ, màgia, karaoke, animació discotequera, pintacares, photocall, concurs de murals, plastilina, goalball… També tindrem l’actuació dels Atabalats. Durant la tarda, les classes de 5è també posaran una taula de venda de productes casolans. Després farem un sopar de carmanyola, on cadascú es portarà el seu menjar i el tancament de festa el farà el grup Soundtrack.

Les famílies que es vulguin quedar al sopar hauran d’abonar la quantitat de 3€/adult i 1€/nen-a. Aquesta quantitat inclou una beguda (llauna) pels adults i un suc o ampolla d’aigua pels nens i nenes. Amb aquests diners, l’AFA pagarà les despeses que genera aquesta festa.

Tal com venim fent els darrers anys, els nens faran el sopar de forma més informal amb els seus amics a les grades del pati. D’aquesta manera es pretén donar cabuda a tothom qui ho desitgi. Els adults tindran assegurada la seva cadira un cop feta la reserva. En el moment de fer el pagament de la reserva, us donarem uns tiquets que haureu d’entregar a l’hora de recollir la cadira (adults) i la beguda.

Per a efectuar la reserva, heu d’omplir la butlleta que ha sortit avui mateix per carpeta viatgera i pagar l’import corresponent a la Secretaria de l’AFA (dll i dv  de 9:00 a 10:00 i les tardes de 16:30 a 17:30) abans del dia 11/6.

NOTA: NO estaran permeses les pilotes mentre duri la festa. Gràcies per la vostra comprensió!

Comissió Belluga´t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.