AGRAÏMENTS COMISSIÓ BELLUGA’T

Bon dia famílies,

Ara que arriba el final de curs, no volem marxar a les merescudes vacances sense agrair a totes les persones que heu col·laborat amb nosaltres d’una forma o altra al llarg d’aquest curs, el vostre entusiasme i la feina feta.

Moltes gràcies a les famílies de 1r, que el 15 de setembre vau treure els capgrossos de l’escola només tres dies després de tornar de vacances i els vau fer ballar les corrandes. També el 17 de maig durant les festes del barri.

Sense vosaltres no hagués estat possible la festa de benvinguda a P3; moltes gràcies famílies voluntàries de P4 per fer-nos curses de sacs, embrutar els nassos dels nostres fills amb farina per aquell sugus, i les mans amb la pintura per fer un preciós mural, entre moltes d’altres activitats.  I també per apadrinar a més de 25 famílies noves de l’escola. Moltes gràcies també a tots els voluntaris i voluntàries de 2n, que aquell 29 de setembre ens vau donar de menjar i beure.

Moltes gràcies a les famílies de P5, per fer-nos gaudir com a cargols aquell 2 de març a la rua de carnestoltes, que sembla ja tant llunyà. Molt bona feina!

I moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries de 5è i dels altres cursos per ajudar-nos a fer que la festa de final de curs d’aquest darrer divendres, 14 de juny, fos possible i sortís tan bé. Hi va haver moltes activitats: circ, animació discotequera, GoalBall, Karaoke, plastilina, photocall, pinta-cares i el concurs de murals (on no vam poder decidir quin grup ho havia fet millor).

Als Atabalats que també heu participat a les sortides i a la festa de benvinguda amb aquell apoteòsic final amb totes les batucades del barri. Moltes gràcies!

A tots vosaltres, us desitgem des de la comissió Belluga’t un molt bon estiu i recordeu que cal agafar forces pel nou curs, comptem amb tots vosaltres.

Una forta abraçada,

Comissió Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.