UN EQUIP AMB MOLTS VALORS

L’equip Pre-Benjamí de Futbol de L’Arenal de Llevant va recollir ahir un guardó molt especial: el Premi Semàfor de Valors, un reconeixement que, des del curs passat, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) atorga als equips que, durant la temporada, més han destacat en comportament i actitud dins i fora del terreny de joc.

El Teatre de l’Escola Jesuïta del Clot es va omplir de nens i nenes de diferents escoles, edats i disciplines esportives, així com dels seus entrenadors i famílies. A tots ells, el CEEB els ha reconegut el seu alt grau de civisme esportiu.

L’equip de l’Arenal, entrenat pel Cèsar Griset i per l’Èric, ha estat el que més puntuació ha aconseguit de tota Barcelona, dins la seva categoria i disciplina. Aquesta puntuació ve donada per les observacions dels tutors i tutores de joc, que finalitzat els partits, valoren el comportament dels esportistes, els entrenadors i les famílies. Per aconseguir el Semàfor Verd (el que correspon a un comportament excel·lent), els equips han de competir respectant les normes del joc i els jugadors, i, entre altres coses, han d’acceptar les decisions de l’entrenador i de l’àrbitre, així com el resultat final del partit. El tècnic, per la seva banda, ha de rebre i orientar els tutors i tutores de joc, els i les esportistes i les famílies de l’equip contrari, ha d’acceptar les decisions del tutor de joc en tot moment i animar i recolzar els infants independentment del resultat. Finalment, a l’afició se’ls exigeix respectar igualment les normes i animar els/les esportistes dels dos equips amb educació i esportivitat.

Moltes felicitats, petits futbolistes de L’Arenal, per aconseguir que el vostre semàfor sigui dels que no canvia mai ni a l’ambre ni al vermell. Animem a tots els equips (i les seves famílies respectives) que competeixen a l’escola a seguir lluitant per un joc net, atent i solidari. A l’esport, violència zero!

AFA de l’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada