MINUT DE SILENCI

Apreciades famílies,

L’escola L’Arenal de Llevant i la seva AFA volem expressar el nostre dol per la mort de l’infant de l’Escola Grèvol atropellat ahir a la sortida de l’escola. Per aquest motiu, i per traslladar les nostres mostres de condol a la família, amics i a tot el col.lectiu de l’Escola Grèvol, ens unim a la convocatòria d’un minut de silenci a la porta de la nostra escola demà 16 d’octubre de 2019 a les 9:00 h. Els nens i nenes de primària baixaran a la part central de la pista, els petits estaran al pati del sorral i els pares i mares al voltant de la pista.

Escola i AFA de L’Arenal de Llevant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada