MANIFEST ESCOLA-AFA-CLOSQUES

L’escola L’Arenal de Llevant, juntament amb l’AFA i Closques, es sent interpel·lada davant la situació política i social que s’està vivint a Catalunya, i les greus conseqüències que aquest estat d’excepcionalitat està tenint en la normalitat del nostre país.

És per això que s’uneixen al rebuig que ja han manifestat altres agents de la comunitat educativa per reivindicar la importància de planificar, gestionar i promoure:

– uns valors de participació i diàleg que reforcin la cohesió i la convivència de tota la ciutadania.

–  una educació a favor dels drets humans, civils i democràtics.

– uns espais de consens on, mitjançant el respecte, es puguin defensar totes les idees amb llibertat i de manera pacífica.

La comunitat educativa de L’Arenal de Llevant reclama la defensa dels drets i de les llibertats col·lectives, i denuncia qualsevol manifestació de violència. A més, reitera que es sent compromesa en la construcció d’una societat tolerant, pacífica i democràtica. Qualsevol acció que representi una involució en algun d’aquests pilars serà motiu de desacord, refús i preocupació.

La nostra comunitat educativa aposta per defensar amb fermesa totes les iniciatives que avalin principis democràtics, de diàleg, de reflexió, de resolució pacífica de conflictes i de rebuig a la injustícia.

Escola L’Arenal de Llevant, l’AFA de L’Arenal de Llevant i Closques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada