ENS AJUDES A PLANTAR LES GLICINES PER LA NOVA PÈRGOLA?

Benvolgudes famílies,

La feina de la Comissió d’Ombres (que forma part de la d’Infraestructures) comença a florir al pati de l’Arenal! Ens hem posat mans a l’obra i a l’octubre ja es van plantar 7 nous arbres a la zona del sorral. Ara ens toca cuidar-los perquè creixin i es facin ben grans.

I segurament que la majoria de vosaltres ja heu vist l’obra protagonista de l’any! Sí, sí, la nova pèrgola de fusta que es va instal·lar després de les vacances de Nadal. Aquesta pèrgola funcionarà com a suport de 6 glicines que ja tenim a l’escola preparades per plantar ben aviat. Aquestes plantes enfiladisses de tronc llenyós, fulla caduca i creixement ràpid són ideals per pèrgoles, i a la primavera sorprenen amb una preciosa floració lila, rosa i blanca que omplirà el pati de nous colors i aromes.
Quines famílies s’animen a plantar-les entre totes? Per aquelles que vulguin participar-hi, ens trobem aquest dissabte 25 a partir de les 10:00h al pati de l’escola! Vinga, es necessiten mans!
I per qui no en tingui prou i vulgui continuar treballant per la millora del pati no se’ns acaben les idees i els projectes per fer: millorar la zona d’ombres a infantil (al costat de Passeig Taulat), millorar la zona de les grades…
T’interessa? Suma-t’hi!
Comissió d’Ombres / Infraestructures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada