CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS (DEL 23 AL 31 DE GENER)

Després d’haver treballat la Sensibilització a les Migracions i els Refugiats, aquest primer trimestre de l’any, des de la Comissió de Solidaritat engegarem accions dins de l’eix de la Sensibilització a la Pobresa.

La primera d’aquestes accions és una campanya solidària de recollida d’aliments adreçada als més necessitats que iniciem demà dijous, 23 de gener i que s’allargarà fins divendres 31.

Com ja hem fet altres anys, els aliments recollits aniran íntegrament al Menjador Solidari Gregal, situat a la Rambla Prim.

Pels que encara no el conegueu, el Menjador va ser creat per un grup de veïns amb inquietuds i voluntat, compromesos amb la causa solidària i els problemes del barri. Actualment, atén al voltant de 400 persones, tant famílies, adolescents com persones indigents amb l’objectiu d’ajudar-los amb una de les necessitats més bàsiques, com és l’alimentació.

El Menjador requereix principalment Arròs, Llegums, Oli, Pasta i Tonyina. També necessiten tovallons de paper, lleixiu i sabó per rentar plats. Si us plau, no porteu pots de vidre.

Del dijous 23 al divendres 31 de gener, trobareu un Punt de Recollida al vestíbul de l’Escola on podreu portar i deixar les vostres aportacions per ajudar a les famílies que més ho necessiten.

Participeu en aquesta campanya solidària i feu que l’ajuda arribi als nostres veïns més necessitats!

Moltes gràcies!!!!

Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.