RECAPTACIÓ DE LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Benvolgudes famílies,

Divendres passat, el pati de l’escola es va omplir de famílies gaudint d’una bona xocolata calenta i melindros amb la gran xocolatada solidària de L’Arenal de Llevant.

La recaptació ha estat de 615,81€, que es donaran íntegrament a la Fundació Arrels, al seu projecte “ningúdormintalcarrer”, amb el qual atenen a les persones més vulnerables que viuen als carrers de Barcelona. Us compartim algunes fotos del mur dels desitjos que ens vau compartir a propòsit d’aquesta bona causa.

Moltíssimes gràcies a totes i tots per participar en aquesta important lluita i per compartir aquests moments solidaris! Gràcies també a tots/es qui heu ajudat a dur-la a terme. I un agraïment especial a Cuina Justa, en especial al Juan, el cuiner, qui no només ha preparat una xocolata espectacular, sinó que ha estat pendent en tot moment que tot funcionés la mar de bé.

Comissions de Solidaritat i Espai Migdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada