JA S’APROPA LA RUA DE CARNESTOLTES DEL POBLENOU 2020

Bon dia, famílies!
Aquestes ja són les darreres instruccions per a la rua de Carnestoltes del Poblenou d’aquest dissabte.
Si encara no heu recollit la disfressa, recordeu que estarem aquest dimecres 19 de febrer a la Marta Jara des de les 16:30 fins a les 18:00h. El divendres 21, estarem fent taller de disfresses de 16: 30 a 18:30 i deixant els carros a punt per la sortida. Aquest any, dissabte al matí, l’escola estarà tancada. El lloc de trobada, ja disfressats, és a Rambla de Poblenou cantonada carrer Perelló a les 16:30h, on trobareu al terra marcada la nostra posició, que és el número 8. L’itinerari de la rua serà Rambla del Poblenou amunt fins al carrer Pallars, on girarem en direcció a Can Felipa per donar la rua per finalitzada (vegeu a sota la imatge de l’itinerari). Com que pugem simultàniament pels dos costats de la Rambla, una comparsa per la dreta i l’altra per l’esquerra, tot i tenir el número 8, sortirem en quarta posició, per tant, sigueu puntuals. Hi haurà punt de trobada a les 16h a l’escola d’on sortirem tots els que vulgueu amb els Atabalats. Quan acabi la rua i no us vulgueu quedar amb el virus, podeu tornar els taps a l’escola al punt habitual de recollida.
Bon Carnaval!
Comissió Belluga’t
                                          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada