XERRADA-TALLER “COEDUCACIÓ EN FAMÍLIA” A L’ARENAL!

Benvolgudes famílies,

Des de les comissions Aprenent Junts i Coeducació i Feminismes, estem molt contentes d’anunciar-vos que, dins el marc de la Setmana de la Dona, us oferim la xerrada-taller “Coeduació en família” a L’Arenal de Llevant, el dijous 5 de març, de 18 a 19.30h.

Organitzada per l’Associació Invia, la xerrada-taller està dirigida a famílies de nenes i nens d’educació infantil i primària que vulguin adquirir les eines necessàries per educar d’una manera respectuosa, no sexista i lliure d’estereotips.

La xerrada és gratuïta i hi haurà servei (també gratuït) d’acollida. Aquest servei l’haureu de sol·licitar amb antel·lació (fins el dimarts 2 de març). Per fer les inscripcions a la xerrada (les places són limitades!), cal que ho feu mitjançant aquest formulari, a través del qual també podreu sol·licitar, si és el cas, el servei d’acollida.

Us hi esperem!

Comissió Aprenent Junts /  Comissió Coeducació i Feminismes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada