ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Benvolgudes famílies, 

Anoteu-vos dia i hora per la següent Assamblea extraordinària que convoquem pel pròxim dilluns 25 de gener a les 19:00, via telemàtica al següent link:    ASSAMBLEA TELEMÀTICA

Com bé vam anunciar en la darrera Assamblea, segueix quedant un romanent econòmic a la tresoreria de l’AFA que hem de fer servir sí o sí, ja que les AFA’s son entitats sense ànims de lucre i no poden acumular capital any rere any. 

En el darrer post de junta ja us dèiem que ens han plogut noves idees gràcies, per una banda a la col·laboració de les famílies que han treballat de valent per ajustar pressupostos a innovadores idees, i per altra banda a l’escola, que ha espremut el cervell per tal de donar-nos a conèixer quines altres necessitats tenen a part de la “de les hores de neteja”, que no va ser acceptada en la darrera votació de l’Assamblea. 

Hi ha molt bones idees i totes son igual de vàlides, però ens trobem amb la tesitura d’haver de decidir, i és aquí on entrem tots els socis i sòcies. La pròxima Assamblea ha de servir per votar finalment a on aniran aquests diners restants, que no son pocs. Ens imaginem que de bon grat diríem que sí a totes les opcions, però la realitat és que tot i que la bossa és bona, no hi ha diners per fer-les totes, i per aquest motiu la votació és important. 

IMPORTANT: El romanent actualment és de 9.786,53 euros.

Per tal de que tothom vagi ben informat abans de les votacions us deixem a continuació els enllaços a les presentacions que s’han preparat per les diverses propostes.

L’escola també ha fet una proposta però no hi ha hagut temps de fer-ne pressupost, és per aquest motiu que de moment la deixem en stand-by i decidirem en breu si podem acceptar-la dins d’aquesta votació, de no ser així la posem a revisió en una votació futura: Rehabilitació banys zona esportiva i Reallotjament material extraescolar.  

Reflexioneu, valoreu pros i contres, i vingueu preparats a l’Assemblea, per tal de fer-la el més fresca possible. 

SISTEMA DE VOTACIONS:

La dificultat de les opcions a votar és complicada, és per aquest motiu que desde Junta hem estat rumiant amb el sistema de votacions, i hem arribat a la conclusió que el més democràtic és fer la votació com expliquem a continuació: 

Es farà una breu explicació de les opcions.

Es donarà un temps tancat de preguntes i respostes.

Es passarà a UNA PRIMERA VOTACIÓ: votar la opció més volguda d’entre totes les propostes. 

Quan es tingui el primer resultat, es veurà si la segona més votada és factible realitzar-la econòmicament, un cop retirat del romanent el pressupost equivalent a la primera opció. Si és factible, endavant, acceptem les dues propostes. Farem el mateix amb la tercera proposta més votada i així successivament. 

Si no és factible, es tornarà a fer una SEGONA  VOTACIÓ, extraient del pot d’opcions les opcions ja acceptades i les que no es puguin realitzar alhora que les ja acceptades, i es passarà a analitzar el resultat. La opció més votada aquest cop passarà a ser acceptada. 

Si així i tot encara queda romanent, es podrà fer una tercera votació traient del pot d’opcions aquelles que per pressupost no es puguin fer junt amb les dues primeres. 

Finalment dir que hi ha un parell de les opcions que les hem anomenat COMODÍ, ja que poden realitzar-se de forma PARCIAL: la reducció de quotes i la proposta dels armaris per l’escola. 

Us esperem a tots el pròxim dilluns! 

Junta de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada