COMUNICAT CLOSQUES

Benvolgudes famílies,

davant dels dubtes plantejats per algunes famílies de l’escola sobre diversos aspectes relatius a les extraescolars, Closques ens ha fet arribar aquesta informació. Si algun dels vostres dubtes no queda resolt amb aquest post, podeu dirigir-vos directament a la Marta Jara perquè us el resolgui. Aquí teniu els aclariments de Closques:

El mes d’octubre, les extraescolars es van realitzar en la seva totalitat, a excepció dels escacs i el patinatge del divendres 30. El quart d’hora que encara s’ha de recuperar, es realitzarà properament.

El mes de novembre algunes activitats es van reactivar la darrera setmana i, per tant, està previst cobrar només aquesta darrera setmana.

El mes de desembre es cobrarà sencer per les activitats que es van dur a terme tot el mes, i per aquelles que es van tornar a aturar es farà el cobrament de la part proporcional.

A causa dels canvis constants en les restriccions que afectaven les extraescolars, hem hagut de fer diversos reajustaments, per això encara no se n’ha fet el cobrament, però es farà en la major brevetat possible.

Pel que fa a les activitats d’handbol i bàsquet, l’import d’inscripció dels equips al CEEB amb el cost de competició es fa a l’inici de curs per a tot el període d’octubre a juny. Si no hi ha competició, es preveu que el CEEB tornarà la part proporcional a final de curs. Som conscients que aquest curs està sent molt diferent degut a la pandèmia i tenim molt en compte la preocupació de les famílies.

Finalment, informar-vos que, juntament amb la comissió d’extraescolars estem engegant noves activitats extrescolars que substituiran de manera temporal a les anteriors a l’espera que s’aixequin les restriccions. Aquestes activitats seran exclusivament per a grups bombolla. Aquests dies haureu rebut una comunicació via Bynapp on us expliquem que esperem començar-les al llarg de la propera setmana, però volem compartir amb vosaltres la dificultat organitzativa que suposa quadrar grups, monitoratge i activitats. En funció de les inscripcions que rebem es podran dur a terme o no.

Les activitats esportives poden començar a fer-se un altre cop els propers dies, les famílies afectades ja estan sent avisades també via Bynapp. Ara bé, si haguéssiu ja canviat a una nova activitat i volguéssiu tornar a fer activitat esportiva, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic closques@closques.cat o del telèfon 644 215 111 (en horari lectiu). També per a qualsevol altre dubte que tingueu.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Comissió Extraescolars i Closques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada