RECORDATORI DE LA XERRADA: “ÚS RESPONSABLE DE PANTALLES” A L’ARENAL!

Ep! Et preocupa que les teves filles i fills passin moltes hores davant les pantalles o a internet? Creus que et calen competències digitals per acompanyar-los? Necessites recursos per fer un bon acompanyament?

Des de la comissió Aprenent Junts t’oferim  la xerrada ÚS RESPONSABLE DE PANTALLES: CONVIURE EN EL MÓN DIGITAL, el dimarts 23 de febrer a les 20h en format online. La trobadaa càrrec del Consell Audiovisual de Catalunya, té com objectius:

  • Identificar les habilitats necessàries per fer un ús responsable del mòbil i  les pantalles en l’àmbit familiar.
  • Abordar aspectes com ara la identitat digital, les xarxes socials i els videojocs.
  • Parlar sobre els continguts que consumeixen els adolescents a través dels seus referents: influencers, youtubers i gamers
  • Fer propostes pràctiques amb l’objectiu d’afavorir un consum crític i saludable dels continguts audiovisuals
Si ja te has inscrit o penses fer-ho et demanem que omplis aquest qüestionari anònim per conèixer una mica els hàbits e les famílies participants i incorporar dades sobre ells durant la sessió
Si encara no te has inscrit, a més del qüestionari sobre hàbits, cal confirmar la teva assistència amb el següent formulari fins les 48h abans de l’inici de la mateixa. Un dia abans de la xerrada rebreu per correu electrònic l’enllaç per accedir a la sessió.
Dades de la ponent:
Neus Riera Mestre. Llicenciada en Dret (UAB). Postgrau en Trastorns de l’Aprenentatge i de la Conducta (UAM). Curs d’Aptitud Pedagògica (ICE-UAB). Treballa al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), vinculada a diversos projectes de media literacy i forma part de l’equip del @programaeducac.
Esperem que us sigui d’utilitat.
Comissió Aprenents Junts.

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.