ELECCIONS A PRESIDÈNCIA. S’OBRE EL PERÍODE ELECTORAL 2021

Benvolgudes famílies,

Com ja havíem enunciat, i segons indica els nostres estatuts, després de dos anys d’estar al peu del canó, la Presidència de la Junta de l’AFA s’ha de renovar. Degut a la pandèmia passada durant aquest darrer any, l’actual Presidenta i tot el seu equip, com ja us vam anunciar, van decidir posposar durant 6 mesos la seva sortida i aquests mesos ja han passat.

Això indica la nova posició en la que ens trobem: l’ Associació de Famílies d’Alumnes de l’Arenal de Llevant (AFA) necessita una nova presidència i per tant obrim el període de les eleccions per tal de que tots aquells qui vulguin presentar el seu model de gestió i presidència el facin arribar a tota l’escola.

Us presentem el calendari que seguirà aquest procés electoral:

  • Del 17 maig al 30 de maig obrirem el període de presentació de candidatures. Caldrà que envieu un correu electrònic a comunicacio@afalarenaldellevant.cat amb l’estructura bàsica de la vostra proposta (president/a, secretari/a i tresorer/a) i la vostra proposta de junta.
  • Del 31 de maig al 6 de juny tindrà lloc la campanya electoral. En cas que hi hagi més d’una candidatura, aquest serà el moment en el qual podran presentar-se els diferents programes electorals. Totes les candidatures disposaran dels mitjans de comunicació de l’AFA per a poder-ne fer difusió.
  • El 7 de juny celebrarem una Assemblea de socis i sòcies en la qual es votarà la nova Junta de l’AFA. Més endavant concretarem l’hora de l’assemblea. Us recordem que, segons els estatuts vigents, no està permesa la delegació de vots i només pot votar aquell o aquella que sigui soci o sòcia de l’AFA.

Us recordem que l’AFA gestiona l’espai de migdia i l’empresa de menjador, les extraescolars i els casals. A més, organitza tota mena d’activitats i manté una relació gairebé diària amb l’equip directiu de l’escola.

Per tot això, creiem que és molt important mantenir una AFA que planifiqui les seves competències com ha estat fent des que l’escola es va posar en marxa. Us encoratgem a presentar-vos.

Fem-ho per una escola viva i una escola de compromís

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada